Nimetön

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei kai kukaan osaa aina sanojaan selittää,
mut eikö se riitä, että anteeksi pyytää ymmärtää,

ei jälkeen monien kauniiden hetkien saa,
pieni myrsky pois kaikkea puhaltaa,

mä tahdon kaiken särkyneen korjata vaan,
saada elämän taas hyvältä maistumaan,

mä koskaan en tahdo mitään pahaa sulle,
annathan siis rakas anteeksi mulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vilpitön koskettava runo.

Sympaattinen Runo, jossa
on yksilöllisyyttä.

Arvostan tätä!

Noin kaunista anteeksipyyntöä
hänen on varmaan vaikea vastustaa.

Vilpitön koskettava runo.

Sympaattinen Runo, jossa
on yksilöllisyyttä.

Arvostan tätä!

Noin kaunista anteeksipyyntöä
hänen on varmaan vaikea vastustaa.

 

Käyttäjän kaikki runot