YÖtoivotus

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vedä peitto korviin,
tartu unisorviin,
näe unista parhaimmat,
herää aamuun uuteen,
täynnä uskoa tulevaisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hauska ja kepeä toivotus
tulee ihan hyvälle unimielelle tästä!

Kiitos! nyt on hyvä ruveta nukkumaan :)

Ihana:) Tehoaa jopa yöeläimeen;)

 

Käyttäjän kaikki runot