Rakkaalle

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä oot rakkain ihminen mulle päällä maan,
sun kanssas kaiken tahtoisin päästä kokemaan,

sun viereltäs haluaisin herätä päivään uuteen,
silloin uskoa voisin tulevaisuuteen,

sun syliisi jos vain nukahtaa saan,
tiedän mä murheet kaikki tuun voittamaan,

sä oot mulle elämäni rakkaus,
sydämeni syke - sieluni sävel

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot