Kohtalo

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Usein olen miettinyt miksi elämä menee näin/
askelpari eteen- ja toinen taaksepäin/
vain aika kuluu, mut yhä liikaa matkaa jää unelmiin/
kaippa kohtalo on määrännyt niin/

olen nähnyt monien siipien kantavan maailman tuuliin/
toisten sekoittuvan vain pieniin pyörteisiin/
kaippa kohtalo on määrännyt niin/

olen todistanut monien ystävien pois nukkuvan/
miks valinta osuu aina parhaisiin/
kaippa kohtalo on määrännyt niin /

sua miettinyt oon monin päivin-öin/
yhä tuntien kuinka välillämme kihelmöi/
kuinka toisen syli oli paras paikka päällä maan/
ei sanat riittäneet tunteitamme kertomaan/
silti katson kun toinen sut kotiinne saattaa saa/
ja mietin/
kaippa kohtalo on määrännyt niin/
kaippa kohtalo on määrännyt niin/

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot