Tosi rakkautta

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Taas sulle rakkaudesta sydämestäni puhun,
selvittäen sun tunteiden syvyyttä muhun,

mutta ei sanat kauneimmatkaan pysty kertomaan,
kuinka paljon sua tahdon vierellein, lupaa rakastaa,

tunteeni mä nyt halauksiin, suudelmiin laitan,
toivoen että sä huomaat ne portailla haaveiden aitan,

kaikkeni mä antaa vain tahdon sulle,
jos vain luvan siihen annat mulle,

sä oot se elämäni puuttuva tähti,
jota seuraten elämäni raiteilleen lähti,

en enää tahdo polkua karua kulkea,
vain sut syliini tahdon sulkea

Ihana Rakas

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot