yötä rakas

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uinu uniin kauniimpiin,
lämpöisiin niin pehmeisiin,
unohda päivän raskas työ,
lepää hyvin tämä yö,
herää aamuun hymyillen,
joku aattelee sua kaivaten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellän rakastava hyvänyöntoivotus.

Herkkää kauneutta.

Teksti kulki sillä rajalla, onko jo
siirappia liikaa.

Omalla sympaattisella tavallaan
hyvä Runo.

 

Käyttäjän kaikki runot