Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Anna se tunne
että olet siinä
minua varten
Anna vallattoman katseesi
kiertää kehollani
Värise
Anna huuliesi
vaeltaa
ja lantion laulaa
Anna, ota
mutta ole hellä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot