Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Hiirenvoimaisille käsivarsilleni
uinahdit
mutta minä jaksan
sinua kannatella
Hymysuin hyräilen
äitisi vanhaa kehtolaulua
joka kaikelta pahalta
untasi suojelee
Annat minun koskettaa
vaikka vastakarvaan
kunhan tästä ei
karata nyt kumpikaan
Haluan nukahtaa
kanssasi samoja unelmia
kiinni juoksemaan
ja herätä vasta
kun sielumme on letitetty yhdeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista.

Tämähän se kaunis on!

Ihanaa rakkautta! Kaunis on runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot