Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Jumala itkee
katolle
ja vasten ikkunaa
Haluaisi antaa selkään
meille syntisille
koko kaupunki kolisee
Mutta minä olen turvassa
peiton alla
vahvojen käsiesi
unisessa syleilyssä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot