Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Kehosi lämmössä
kainalossasi makasin
kun lauloit
niitä kauniita lauluja
jotka voisivat kertoa meistä
Hetkeksi loppui
lohduton kaipuuni
kun onni kasvoi sitä suuremmaksi
Vahvana ja valtavana
se varasti ilman keuhkoista
tehdessään tilaa
kylkiluideni alle
Avasin sydämeni
ja päästin sinut sinne
sen kanssa asumaan
Pidä siitä huoli

Selite: 
You are so beautiful - Joe Cocker
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot