Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Kosketa huulteni himoa
käsieni vallatonta vapinaa
Anna minun sytyttää sinut
saada kaikki
ja täyttää keuhkoni mielihyvällä
Haluan tukehtua nautintoon
Kiirteettömissä aamuissa
saat minut hieman humaltumaan
ja koko päivän nauttisin sinusta
Tiedän kyllä kuinka tulevaisuudessa on aika
jona sinä lopetat minut
enkä minä sinua

Selite: 
Tupakka, savuke, rööki, kessu, sätkä, tumppi, SYÖPÄKÄÄRYLE
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot