Nimetön

Runoilija Kruununprinssi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2023 0:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kill all my demons and my angels might die too
 

Hallan harmaa usvaharso
peittelee unohdettuja peltoja
On soinnut suloisen satakielen
jo päivältä päässeet hiljenemään

Peippo on putsannut pihlajat
joten sinulle jäi
vain kourallinen konnanmarjoja
Haluaisit nukahtaa pakoon pimeää
ja sysimustassa yössä
herätä sateeseen itkemään

Haluaisit paeta horisontin taakse
jossain vielä silittää asfalttia auringossa
mutta polut kasvavat kurjenpolvea
ja sammal on märkää
Saniaisessa hiljainen sirkka

Selite: 
Niin mitätön minä olen maailmassasi
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

vanhahatava rytmi, vaan on tässä uuttakin. ikiaikainen runo, kaihoisan viehättävä.

 

Käyttäjän kaikki runot