kristallipalloni

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

särkynyt kristallipalloni,
ei näytä tulevaisuuttani.
Tietää voi sitä en,
olenko joskus vielä onnellinen?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"olenko joskus vielä onnellinen?"

Samaa mietin viime yönä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, ettei tulevaisuuden tietämiseen tarvita kristallipalloja, vaan tekoja.

 

Käyttäjän kaikki runot