hiljaa huudan hiljaisuutta

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

Puheensorinaa,
se päätäni rasittaa.

En keskittyä pysty,
mitä sanotaan.
Tietoa päähämme kai ladotaan.

Istun syvemmälle tuoliini,
uppoudun sisälle ajatuksiini.

Ajatusteni kanssa keskustelen,
niitä keskittyneesti kuuntelen.

Kunnes opettaja katseeni vangitsee,
keskittymiseni häiritsee.

Johan on kumma,
kun ei edes koulussa
saa keskittyä.

eikä unisena näyttäytyä.

Pian kello pärähtää,
tärykalvonikin värähtää
ja pieleen meni runo tää.

Selite: 
joo... heh. äidinkielentunnilla kirjoitettu.. ja sen kyllä huomaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Heh, tylsiä tunteja taitaa olla:)

 

Käyttäjän kaikki runot