kukka

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

Kasvaa kaunis kukkanen,
maailma vaan pilaa sen.
Niin se piikit varteensa kasvattaa,
joilla voi muitakin satuttaa.

kaunis ruusu, piikkinen.

Katkera tuskan kukkanen.
Tällainen on tämä mutainen maa,
missä ei mikään kauniiksi kasvaa saa.

Selite: 
jotenkin tuntuu että jäi keskeneräiseksi... pikaisesti kirjoitin.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä hyvä idea, mutta jotenkin tiivistetyn oloinen. Kevyempi jaottelu ja välit voisivat tehdä hyvää :-)

Pidän lopusta, etenki tostas mutainen maa. Jotenkin ovelaa.

Ja kiitos kommentistasi ! :-)

kiitos rokkarinpimulle lisäyksestä!

 

Käyttäjän kaikki runot