Poikani

Runoilija kengururotta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Kun linnut yhdessä lentävät, niin minäkin yksin kävelen.~ -kengururotta
 

Silmissäsi huomisen haaveet,
Ei paina hartioillasi
Aaveet eilisen.

Hymysi aito, vilpitön.
Ilo silmitön.

Kunpa sielusi aina yhtä
Kauniina pysyisi,
Mielesi ruusutarhoilla tanssisi.

Jos tumma verho pilvien,
Uhkaa säihkettäs silmien,
Kädestäs päästä irti en.

Rakastan sinua yli maailmankaikkeuden.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, kaunis kirjoitus. Paljon onnea päivääsi! 
 

Käyttäjän kaikki runot