Viileät

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Ei ole aikaa jota sisäänsä ottaa
on vain sattumien takaista laulua
vuoren rinteen kylmyys ja kysymys
jota hakee kuin omaa kotiaan
rakastaan tai ikuista autuutta
Ja joskus nukahtaessaan ajattelee jos ei enää heräisi
näkisi kukkaniityn ja järvenselän
suuren taistelun ja hävityksen savun
surun ja ilon ja rakkauden
Pommien putoillessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tietyllä lailla syvällinen.. Runouden kauneinta antia..

 

Käyttäjän kaikki runot