Lopulta

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Palavan muistivihon ääni
sivut kääntymässä pikkuhiljaa katoamista kohden
kuten minäkin

Sinä muutit sen ihme hihhulin luokse
mutta kaikki vihkoni sinä otit mukaan ja poltit ne yksitellen
Minä kaipaan niitä vihkoja yhtä paljon kuin sinua

Niissä vihoissa oli kertomuksia meidän aamuistamme

Tämä painostava olotila ei ole jättänyt minua niin kuin sinä
sänkykin on vieras ja tuoli
Koeta itse saada unta tämän jälkeen

Tähtien hiljainen rivi
palavan muistivihon ääni
sivut kääntymässä pikkuhiljaa katoamista kohden
niin sanat
kuin minä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot