Hautoja

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Sinulla on niin monta kuoriutumatonta munaa
joita haudot salaa maailmalta
toivot niiden olevan parempia kuin itsesi
ja runoilija on tuskaisa rooli
ikkunassa on samaa maisemaa
kun jossakin paikassa täällä paikan sisässä pitää asua
etsien paikkaansa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot