Hävinneiden johtaja

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Kyltymätön kadottaja
Tyytymätön matkamies
Hiljaisuuksien tulkitsija
Kirjoittamattoman ajattelija
Hävinneiden kenraali
Historian veistelijä

Antakaa edes tilkka viiniä!
Sytyttäkää savuke
Kantakaa kuumaa vettä minulle kylvyksi
Mutta viimein sinä sait kaiken mitä halusit
Tyytymätön matkamies
Kyltymätön kadottaja
Hävinneiden kenraali

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on kuin laulu kirjan välissä.

 

Käyttäjän kaikki runot