Päättökseksi

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Olen jälleen samassa paikassa
samassa pisteessä
Ikuisesti ja aina

Eikä ymmärrys yllä koskaan kehenkään
Ihmiset puhuvat toisilleen
ilman yhteistä kieltä

Kirjoita näytelmä meistä
esitä se yleisöille, jotta joku edes nauraisi
Emme ole tarpeeksi kaukana toisistamme
unohtaaksemme taakkaa
antaaksemme ajalle anteeksi
sen kaiken, missä me teimme virheitä
kuitenkin teeskennellen toistemme opettajia
Kertoen kaiken suunnasta ja viisaudesta
jota emme koskaan tule tietämään

Kovin pikainen oli unemme
niin lyhyt
ja jälleen samassa paikassa
samassa pisteessä
ikuisesti ja aina.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot