Toisinaan aivan hiljaa

Runoilija laurik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

vapauduttuamme meidän on helpompaa olla vapaita
 

Lapsena eksyin metsään
enkä koskaan päässyt sieltä pois
peloissani katselin päiviä joiden korkealla odotteli aina joku

Sinä olet polku siinä samassa metsässä
minä kuljen perässäsi

Minä pelästyin kerran sitä lintua
unissa se istuu vieläkin
toisinaan se puhuu
toisinaan se on aivan hiljaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot