HILJAISUUS

Runoilija 12fef9320868d0a8ec5987b2e1dc0f9d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 17.8.2018 5:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus elämä on liian kaoottista,ja rankkaa,synnyttääkseen edes runoja......
 

Hiljenee
Itselleen,
Löytääkseen
Jostain
Ajatuksen,
Itsekseen
Sulattelee
Umpisolmuja,
Uudesti
Syntyäkseen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hiljaisuutesi on todellinen, vain siten tulee uudet ajatukset ja taas tarvittaessa hiljaisuus, hiljaisuudella on hoitava voima

Hiljaisuus lepää ja hiljaisuus seisoo. Runossa hiljaisuus yhdistyy mietiskelyyn, ja niin varmasti usein tapahtuukin. Ainakin hiljaisuus antaa hyvän mahdollisuuden sulatella asioita ja nollautua. Nykyään olemme niin tottuneita kaikenlaiseen hälyyn, että jonkun äänen puuttuminen voi herättää enemmän huomiota kuin ääni sinällään.

Miusta nämä moniuloitteiset runot harvoin onnistuvat. Usein niissä pääpaino tuntuu olevan tummennetulla tekstillä ja ajatus runossa helposti katkeilee vain koska tuo yksi sana on se pääasia.
Sie olet kuitenkin onnistunut luomaan lähes täydellisen kokonaisuuden. Tässä sekä yhdellä sanalla että sisällöllä on yhteinen sanoma. Elämänviisas ja tärkeä sanoma.

 

Käyttäjän kaikki runot