Rakastamisen vaikeus

Runoilija 12fef9320868d0a8ec5987b2e1dc0f9d

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 17.8.2018 5:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Joskus elämä on liian kaoottista,ja rankkaa,synnyttääkseen edes runoja......
 

Pala kurkussa....

jota en tahdo näyttää....

suru sydämen täyttää....

mitä jäljelle jää....

jos rakkaus häviää?

Kaiken se kestää...
raamatussakin niin sanotaan...

MUTTA

rakkauden kuolemaa ei voi estää...
jos vapautta vaan janotaan...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Asiallinen hyvä teksti.

 

Käyttäjän kaikki runot