Syvä, kadotettu katse II

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen katseesi syövyttämä
Sydämeeni palanut reikä
Olen silmiesi murtama
Kuin lasiin lyöty nyrkillä

Olen katseesi vanki
Silmiesi kahlitsema
Raudat lyöty jalkoihini
Ja avaimen olet kai nielaissut

Tai kenties nielaisin sen itse

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot