Minkä voin

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minkä sille voin
jos vuodet kulkevat ohitsemme
emmekä saa niistä otetta
ennen kuin ne ovat liian kaukana

Minkä sille voin
jos en koskaan saa sanottua
että aika käy minulle liian kalliiksi
sillä jokainen hengitys painaa keuhkojani

Minkä sille voin
että tuuli puhaltaa ikkunanraosta vähän liian lujaa
niin että värisemme sen viileydestä
enkä minä osaa lämmittää, sillä olen täynnä kylmää

Minkä sille voin
että olet tänään kauniimpi kuin koskaan
ja minun on vaikea irrottaa silmiäni sinusta
minun pitäisi juosta pois, mutta tahtoisin vain lähemmäs

Minkä sille voin
että pian olemme kaikki vain tomua
muistomme ovat kultaa
ja ainoa minkä tiedän on, ettei meillä ole aikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot