Kävelen ja laulan surullisia lauluja

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kävelen pitkin illan hämärtämiä polkuja ja laulan surullisia lauluja
Ne kertovat sydämestäni, kertovat minusta,
kertovat sinusta
Mutta kukaan ei niitä kuule, sillä kävelen yksin

Haparoivin sävelin yritän sovittaa hengitykseni ja askeleeni laulujen nuotteihin
Kuinka vaikeaa onkaan purkaa sydäntään ääneen, kun on niin vaikeaa hengittää oikeassa tahdissa
Kävelen nopein askelin kyyneleet silmissäni ja saan ulos suustani tuskin pihahdustakaan
Kuinka typerältä kuulostankaan

Mutta silti minä laulan
Laulan ja kävelen, sillä en tiedä mitä muutakaan tekisin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot