Askeleen päässä

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelkään ottaa askeltakaan
Tai sanoa sanaakaan
Olet minulle parasta juuri nyt
Enkä halua sinua kadottaa

Olisiko parempi vain odottaa?
Olla hiljaa ja toivoa, että elämä meitä ohjaa
Mutta jos ottaa riskin, voi saada enemmän
Tai menettää kaiken

Olet liian tärkeä voidakseni tehdä mitä vaan
Saat minut niin helposti rikkoutumaan
Siksi en uskaltaisi sanoa sanaakaan
Jos teenkin väärin, ja olisi ollut parempi vain odottaa

Mutta mitä sitten, jos vain odottaa?
Viekö se meitä lähemmäs kuitenkaan?
Entä jos ottaisin ihan pienen riskin, ei kai se voi pahentaa asiaa?
Jospa se olisi juuri se, mitä minun nyt pitäisikin tehdä

Yksi askel voi viedä monta askelta eteenpäin
Tai tusinan taakse päin
Mutta vaikka niin kävisikin
Kai sieltäkin voi vielä jotenkin kivuta takaisin?

On vaikeaa kuunnella sydäntään
Kun siellä asuu niin paljon pelkoa, sillä sinä olet liian tärkeä
Mutta eikö onni aina suosi rohkeaa?
Maailmalla voi olla jotain annettavaa
Ja kun uskaltaa kätensä kohottaa, sen voi ottaa myös vastaan

Selite: 
Mitä itse tekisitte...?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot