Nimetön

Runoilija heartcage

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko elämä tosiaan meille niin julma,
että se antaa meille vain yhden tilaisuuden,
vain sen yhden ainoan?
Se voi tarjota meille jotain kaunista ja upeaa,
mutta jos emme sillä hetkellä osaa tarttua siihen,
ei meille enää anneta toista mahdollisuutta

Miksi sen tarvitsee olla niin julmaa?
Jos vain saisin vielä toisen mahdollisuuden,
tietäisin tarttua siihen

Mutta kai se on niin, että kun kerran menettää,
ainiaaksi kadottaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot