Todellista rakkauttako

Runoilija tepsuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006
Viimeksi paikalla: 5.3.2019 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pää pilvissä, jalat maassa

Jos käytät runojani niin olethan ystävällinen ja mainitset tekijän, kiitos
 
Olit vaarallisen kiehtova.
Himo kasvoi tavata.
Haluan ymmärtää.
Intohimon kosketukset,suudelmat.
Ollaan kuin teinit,ihan kakarat, ensi kertaa ihastuneena.
Rakastellaan rajusti uudestaan ja uudestaan.
Kehomme kuumuus sulattaa,
tuntuu että kaikki on fantasiaa.
Kysyn onko todellista,todellista rakkautta nyt.
En ole tainnut silloin koskaan oikeasti vielä ketään rakastaa.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

tunteet viet kun kohdalle osuu, ei välttämättä rakkautta
 

Käyttäjän kaikki runot