Vanhuus tai tapaturma

Runoilija tepsuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006
Viimeksi paikalla: 5.3.2019 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pää pilvissä, jalat maassa

Jos käytät runojani niin olethan ystävällinen ja mainitset tekijän, kiitos
 

Olet siinä hän joka jaksoi ja voi hyvin.
Et ole enää siinä niin.
Minä käännän, nostan ja pesen sinua.
Olen turvasi.
Olisiko joku joskus minulle?Jos niin on...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot