katkera

Runoilija tepsuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006
Viimeksi paikalla: 5.3.2019 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pää pilvissä, jalat maassa

Jos käytät runojani niin olethan ystävällinen ja mainitset tekijän, kiitos
 

Kirpeää, kirvelevää.
Kyyneleet vierivät kun humallun.
Silloin puhun ja annan kaiken tulla.

Katkeruus, vihan ja koston.
Ei sinulle.
Miksi sattuu vieläkin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot