Rakkaus kahden rikotun

Runoilija tepsuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2006
Viimeksi paikalla: 5.3.2019 0:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pää pilvissä, jalat maassa

Jos käytät runojani niin olethan ystävällinen ja mainitset tekijän, kiitos
 
Kahden rikotun sielut eksyvät samalle polulle.
Elämän polussa on särkyvää,
elämää katoavaa.
Toisistaan voi vain pitää kiinni ja olla,
kadota maailmalta yhdessä omaan maailmaan.
Huumeilla - tunteiden.
Intohimon, läheisyyden,rakkauden,
kun koemme sen

omistettu Jesselle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Erilaiset tunnetilat kuuluvat elämään, toivottavasti paljon hyvää <3 
Huh, onpa vahva ja puhutteleva teksti ! 
 
 

Käyttäjän kaikki runot