Kahle

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 

Mene pois,
mutta ajattele silti minua

Pysy kaukana,
mutta halua lähelleni.

Älä tunkeile, sillä
muurini saattaa murtua

ja joudun olemaan vahva,
heikko.

Selite: 
Omaa itseä ja omia tunteita on joskus niin vaikea ymmärtää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnistan tästä runosta jotain...

 

Käyttäjän kaikki runot