Nimetön

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 
En minä ole löytänyt 
itseäni

Kuka olen?

En voi vielä löytää sinuakaan,
odota
jos jaksat, sillä

hajonnut
ei saa aikaan mitään
ehjää.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo, pystyn samastumaan. Pidän oikein oikein paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot