Minä typerys

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 
Onko tämä taas niitä,
hölmöistä hölmöimpiä ihastuksia

epärealistisuuden huipentumia?
Selite: 
En millään jaksais!
Kategoria: 
 

Kommentit

minkäs sitä tuntemuksilleen voi .__. valitettavasti ja suuret osanottoni.

 

Käyttäjän kaikki runot