Nimetön

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 
Elämä on tässä,
tajusin

elämä on tämä hengitys
ja valo
turtumus, päämäärättömyys
kynän rahina

En voi odottaa huomista
ensi keskiviikkoa,
ei elämä silloin ala

se alkoi jo ennen kuin ymmärsin
iloita
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jössis, miten HYVÄ runo!
Elämä on AINA tässä ja nyt!
Runo vaikuttava, vahva, eheä kokonaisuus.

tämä pitäisi jokaisen tajuta joskus. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot