Nimetön

Runoilija Ketunleipä

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.6.2006
Viimeksi paikalla: 8.2.2022 12:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Marraslapsi* 
 
Kaipaukseni ylittää 
kohta realistisuuden
rajat
vai voiko kaipaus
realistista ollakaan


näen kasvosi missä haluan,
ajattelen vain sinua koko ajan,
siksi inhoan itseäni

ja pelkään että oikeasti
rakastun
tai olen
rakastumatta
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, voin ajatella itseni näihin tekstin sanoihin!

Hieno! Pidän erityisesti lopusta, niin tuttu ja ahdistava tunne.

 

Käyttäjän kaikki runot