Vuodet

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 
Ne vierii ja vierii vaan
Verenpunaisiin kyyneliin hukkuessa
Ikävän synkkiin säveliin turtuessa
Tärkeiden palasien puuttuessa

Ja taas... Yksi pallon kierros huomaamatta vierähti
Niin kirkkaana lähellä, mutta niin kaukana kuin tähti
Onneksi vihdoin ja viimein oikein kunnolla pää tärähti
Niinkuin tähdenlento ajatukset mielessäni välähti
Perkelekin niskoistani vihdoin ja viimein juosten karkuun lähti

Yksi ainoa asia enää mielissä
Milloin? Koska? nähdään ja missä?
Ei ainakaan enää kiipelissä.



 
Selite: 
Tehosekoitin :P Hetken tie on kevyt.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin kirkkaana lähellä, mutta niin kaukana kuin tähti

upeasti kirjoitettu
Tosiaankin kiipelissä ei ole kiva olla, ainakaan kovin pitkään <3
 

Käyttäjän kaikki runot