Panokset pöytään

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 
Löysin elämäni naisen
Niin kauniin ja niin ihmeellisen
Se laittoi miettimään että miten
 
Hoidan laskut
Hoidan arjen
Hoidan likaisen menneen
 
Ja mietin vaan sitä
Miksi teen kaiken hymyillen
 
Jos jonkun vuoksi teen tän kaiken
Tiedän enää vaan sen asian yhden
Sä oot mun elämäni nainen
 
Lupaan sulle ainostaan sen
Mä hoidan kyllä kaiken
Omalla tavallani jonka osaan parhaiten.
 
Sua vastaan nojailen
Susta runoilen
Tulevaisuudestamme haaveilen
Sain elämälleni vihdoinkin tarvitsemani panoksen.
 
Sinut nainen!
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Sivusto nimeltä Rakkausrunot vois olla oikea paikka jakaa rakkauden tunteita. Luulisin näin :)
Hyvä, jos nainen on tosiaan löytynyt, niin myötä kuin vastamäessä <3 
Ihanaisen ihanainen!
tässäpä nasevasti mielen myrsky! :D
 

Käyttäjän kaikki runot