Rakkaus?

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 
Mitä rakkaus on?
Ajatus niin ajaton
Mut mitä se on?
Niin kauan kun on kokematon
Miten tietää mikä se on?
Tunteita on kuitenkin niin paljon
Mikä tai kuka se niistä on?
Olenko vaan niin tunteeton
Kun en tiedä mikä se tunne on?
Mä en mitään mistään tiedä
Mutta oman näkemykseni nyt tänää tässä ja heti kerron!
Se on sitä että vaihtaisit ensimmäisen rakkautesi häneen silmiä räpäyttämättä!
Ja se jos jokin on jo paljon!
Selite: 
Että tää ajatus ei jää lopusta ihan mysteeriksi nii mun eka rakkaus oli ehdottomasti jalkapallo. Ja ekaa kertaa elämässäni olin valmis toteamaan että tämä yksi ihminen on enemmän kuin ensi rakkauteni :) eli jalkapallo :P
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on kaikkein tärkeintä, kohde voi muuttua, rakkaus ei <3 
:'(
 

Käyttäjän kaikki runot