Suunnistus

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 
Elämänpelko.
Sana johon takerrun
jonka niin hyvin itseeni omaksun
saanko elämän baaritiskillä siitä laskun
 
Kuinka monta kertaa olen pelännytkään
kuinka harvoin olen heittäytynytkään
Enkä osaa sanoa nytkään
Miksi elämäni muutoksia pelkään!?!
 
Onko helpompaa juurtua omien viereen
Vai lähteä kohti unelmiaan
Saada usko/toivo johonkin suurempaan
Vai meneekö kaikki ihan pieleen.
 
Liitäen tuntemattomaan
Maahan koskemattomaan
Matkaltani takaisin kotiin palaamaan
Siitä kaikesta läheisille kertomaan
 
Tiedän etten pelännyt elämää ennenkään
Miksi siis pelkäisin sitä nytkään
Asioiden tehdessä omaa järjestystään
Tulevaisuudessa paljon valoa nään.
 
Elämänpelko..
Sanaa vieläkin mietin
Kunnes uuden tapasin
Kuolemanpelon ymmärsin
Sen jälkeen sen ääneen tokaisin.
 
Rakkauden eteen täällä eletään ja kuollaan!
Ja loppujen lopuksi hetki täällä vain ollaan.
Pelot pitää ottaa meidän valtaan 
Laittaa pelot taistelemaan toisiaan vastaan!
cc-kaupallinen
Kategoria: 
 

Kommentit

Erityisesti viimeiset neljä riviä ovat niin totta kuin voi vain olla <3 
 

Käyttäjän kaikki runot