Kapteeni GooGoo

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 

Astuessani laivaan
Näin silmissäni jo tähdet taivaan
Horisontin ja satamat uuden maan
Peräaallot jotka saavat mielen takas kotiin palaamaan

Ensimmäistä kertaa elämässäni tunsin aitoa ikävää
Sitä ketä kaipaa kun yksinään herää
Aamuisin ikävän runtelema keho herättää
Vaikka toivoin en sinua vieressäni tänäänkään nää

Kapteenilta kysyessäni määränpäätä
Vastaus sai kaikki pyörittelemään päätä
Laiva ei enää liiku koska ympärillä ei ole enää muuta kuin jäätä
Ei auta muu kuin parempaa huomista odottelemaan jäädä

Aamun sarastaessa auringon paahtaessa
"Jäiden" sulamista odotellessa
Kannella omituisten ajatuksien kaatosateessa
Välimerellä kapteeni GooGoon otteessa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainiota kerrontaa, tässä on helppoa olla mukana <3 
 

Käyttäjän kaikki runot