Mustasukkaisuusismi!

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 
Mustasukkaisuudessa
Ajatus liitää avaruudessa
Mikä on totta mikä tarua?
No tänään ei ainakaan oo mitään hajua!
Lukiessani sun olemattomia viestejä kaikkea yksikseni kelaan
Jos et vastaa järkevästi kysymykseeni niin kohta varmaan delaan!
Miks et näe miten mun pää ottaa vastaan kaiken paskan mitä en ikinä uskoiskaan!?
Mut tämmönen on tän rakastuneen pää.
Ei se niinä tunteina mitään muuta täällä nää.
Ajatus vaan siinä että miten se mua pettää!
Miten tänään kestää tää pää?
Tekis mieli vaan se täyteen jollain vetää!!!
Selite: 
Siltä se tuntuu kun rakastaa Ja rakkaus ei ole mitään ilman mustasukkaisuutta. Se pitää vaan opetella käsittelemään! Peace :)
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus tai ihastus on ihanaa ja repivää.. Ehken puhdas ja pyytetön rakkaus on kuitenkin loppujen lopuksi vapauttavaa... 
 

Käyttäjän kaikki runot