FANT-A-SIAA

Runoilija Moklobemidi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2012
Viimeksi paikalla: 25.9.2021 21:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
3.12.1988

Kirjoitan vaan ja ainoastaan siksi kun ei ole muutakaan tekemistä ;D
Generinen alatyyli ja väkisin revityt loppusoinnut sointuu kielen päällä vaan niin ihanasti ;P

Kiitos kommenteista!

 
 



Palaset pikkuhiljaa alkaa loksahtaa, mut en välttämättä siltikään paikoilleen niitä pysty kasaamaan.
Niitän, kylvän ja toivon sitä kipinää joka saa hiipuneimmankin liekin vielä syttymään.
Kauneimpien laulujen sanat suussa soimaan, kun yhteen hiileen liekkiä puhalletaan.
Rakkauden, rauhan ja luottamuksen tätä kierrätys-maailmaa ympäri kiertämään.

 
                             Herätyskellot soimaan.
                              On viimeinkin aika.
                              Saada maailma taas hyvin voimaan.


 
Yksilöiden samaa palloa yhdessä pelatessa syötellen kohti yhteistä tavoitetta.
Joukkue-peliä tässä maailmassa tarvitaan ja sen kautta kaikki yhdessä voitetaan.
Isot muutokset vaatii isoja egoja ja vielä enemmän isompia ja suurempia tekoja.
Auktoriteetteja joilla ei ole ongelmaa auktorisoida ilman mainetta tai kunniaakaan.

                                          
                                      
                          Mutta mitä tänne jälkeen jääkään.
                           Tuleville sukupolville mitä jätetään.
                           Jälkiviisaina heille pelkkä polvilumpio jos sitäkään.




Eroosio, korroosio ja ilmaston muutos sanoja joita pitääkin jo kavahtaa.
Mielettömiä sanoja ja lupauksia, mut ei niillä pelkästään saada mitään aikaan.
Tasapainoa maailmaan yhteisenä maalina ihan sama miten se maaliin maalaillaan.
Olisko viimeinkin jo aika? Laittaa kaikki mahdollinen Hyvä kiertämään ja Rauhaa Maailmaan.
Selite: 
TeamWork.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot