Mikä Onkaan Meidän avain Onnellisuuteen?

Runoilija Dressed In Grief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is fleeting, like a fleas lifespan. We live, we die.
 

Kultaa kauniimpaa
Lämpöä ihanampaa
Sinun äänesi ja silmäsi

Takkatulen edessä toisiamme kädestä pidämme
Ulkona kylmä on vaan sisällä lämmin ja ihana kanssasi
Sinua kun näen syntyy hymy huulilleni pakosta

Niin iloinen olet niin söpö ja ihana
Tykkään poskiasi puristella
Nenääsi näpäytellä

Mahaasi kutittaa
Kuulla naurusi lämpimän ja heleän

Elokuvissa suudelman annoin
Halin ja kutituksen

Välillä puren ja välillä nuolen
Maistut niin hyvältä
Ilman sinua kuolen

Välillä ilkeä olen sinulle
Kiusaan ja läpsäyttelen
Mutta sinusta tykkään silti

Olet niin nätti ja niin hyvä kamu
Söpö ja ihana pikku namu

Selite: 
sometimes i'm in love, and sometimes i'm deeply in love!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot