Saastainen romanssi

Runoilija Dressed In Grief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is fleeting, like a fleas lifespan. We live, we die.
 

Hammasta purren sinua näen
sinut kuristaa haluaisin
ruumiisi tärvellä

haudallasi tanssia
ryypätä itseni känniin ruumiisi kanssa
romanttista eikö?

Tai ehkä sinä haluaisitkin rangaista minua?
hakata minua kettingillä raskaalla
tuoda minut Nirvanaan

taivaaseen tuoda minut
kivulla rakkauden minuun luoda

satuta minua! satuta minua!
mitä enemmän minua satutat sitä enemmän sinua rakastan

hakkaa minut verille
hauku minut helvettiin

vihaa minua sydämestäsi!
silloin sinua vain enemmän himoitsen

minua halveksien katso ja laukean

kurista minut ja nussi ruumistani
ja sinun ikuisesti olen

mutta jos minua rakastaa alat
se minut tuhoon ajaa.
vihaa. rakasta. vihaa
mutta älä rakasta. vihaa. rakasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot