Kristuksen liityntä

Runoilija Dressed In Grief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is fleeting, like a fleas lifespan. We live, we die.
 

On elämän kauniit hetket eessä
on jumalan kaste valmis
on Jeesus ottanut omakseen
Siunannut lapseksi rakkaakseen
nyt juhlitaan!
nyt eletään!
ei aikaa tuskalle ole
ei aikaa surulle ole
kun on juhlan aika
maljat kurkkuun kumotaan
jumalan rakkaudella sinut siunataan
jeesuksen verellä puhdistetaan
kristuksen ruumilla ravitaan
pyhällä hengellä parannetaan....

Selite: 
Jaa...no tämän runon tein annia varten....tämä ei niinkään tullut sielustani mutta kohtalaisen tyytyväinen olen En ole uskovainen...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei ole suurempaa kuin Jumalan rakkaus.

 

Käyttäjän kaikki runot