Kirpeää sokeria

Runoilija Dressed In Grief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is fleeting, like a fleas lifespan. We live, we die.
 

Lämmintä poltetta.
sydämmessä tätä tunnetta
ei mikään voi ikinä korvata
rakkautta nimeltään

se on kuolema ja se on syntymä
saa se hymyn huulille ja surun pilkkeen silmiin
välillä se saa miehen raavaankin itkemään
välillä kopeimmankin kaunottaren polvet notkumaan

rakkaus se on ihanaa
ilman sitä elämä vaikeaa olisi
ilman sitä itse kukin varmaan kuolisi

saa se kylmimmänkin julmurin liekkeihin
mukaan rakkauden leikkeihin

ihanaa on kaikki tämä
rakkauden asiat nämä
kunhan sydä ehjänä pysyy
se tahdon lujuutta kysyy...

Selite: 
lievästi humaltuneessa tilassa tehty runo
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo :)

Hihhih, onneks otit hiprakan ja syntyi runo...Ei hassumpi. Erityisesti tykkäsin kopeimmankin jne. kohdasta.

 

Käyttäjän kaikki runot