Järkipuoli

Runoilija Dressed In Grief

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.5.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Life is fleeting, like a fleas lifespan. We live, we die.
 

Sydämeni vuotaa mustaa tervaa.
Haisevaa ja tahmeaa.
Pimeää ja kitkerää mahlaa.
Veri vaatteeni tahraa, minä nauran.

Kuulen nauruni kaamean.
Mielipuolisen ja karhean.
Huudan nimeäni yöhön pimeään
Kuulet minut, hullun joka huutaa pimeyteen nimeään.

Nimeäsi hapuilen, muistaen syytä en.
Miksi pimeydessä harhailen?
Sinuako etsien?
Järkeni menettäen?
En tahdo järjettömyydestäni irti päästää

Nimeäsi mietin hetken
Pimeyteen matkasin
Hakien vastausta.

Voinko rakastaa sinua?
Voitko rakastaa minua?
Onko turvallisempaa olla pimeydessä
Ja järjiltään, kuin mielipuoli?
Vai rakastua, kuin puolimieli?

Selite: 
Deathstars - Fire Galore Jos luet joskus runojani kirjoita minulle jotain.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot